Kako se registriram na portalu FarmaPro?

Za dostop do zaprtih strani spletnega portala FarmaPro se je potrebno registrirati. Uporabnik se zavezuje, da bo ob registraciji navedel točne, popolne in resnične podatke.

Na podlagi pravilno izpolnjenega prijavnega obrazca boste na navedeni e-poštni naslov prejeli uporabniško ime in geslo, ki jo potrebujete za dostop do zaprtih strani spletnega portala FarmaPro.
So strokovna spletna izobraževanja na FarmaPro brezplačna ali plačljiva?
Strokovna spletna izobraževanja so brezplačna ali plačljiva in so ovrednotena z licenčnimi točkami s strani Lekarniške zbornice Slovenije v skladu s Pravilnikom o licencah magistrov farmacije v lekarnah.
Kaj so LZS točke?

LZS točke so licenčne točke za magistre farmacije, ki jih podeljuje Lekarniška zbornica Slovenije (LZS).

Večina izobraževanj na portalu FarmaPro je ovrednotena s številom LZS licenčnih točk. Po opravljenem izobraževanju na portalu FarmaPro se število LZS licenčnih točk vpiše v Register farmacevtskih strokovnih delavcev pri izvajalcu lekarniške dejavnosti v skladu s Pravilnikom o licencah magistrov farmacije.
Kaj so FarmaPro točke?

Za vsako uspešno opravljeno izobraževanje na portalu FarmaPro prejmete tudi določeno število FarmaPro točk.

FarmaPro točke se seštevajo. Ko dosežete 100 FarmaPro točk, dobite možnost za brezplačno prijavo na eno plačljivo izobraževanje po lastni izbiri. Točke ostanejo v vašem profilu, dokler jih ne porabite, nove dosežene točke se prištevajo k vašemu profilu. Po koriščenju brezplačnega izobraževanja se z vašega uporabniškega profila odšteje 100 točk od skupnega števila FarmaPro točk.
Kako se prijavim na plačljivo izobraževanje?
Plačnik za plačljive FarmaPro vsebine je lahko delodajalec ali pa je uporabnik portala FarmaPro samoplačnik.
Kaj je FarmaPro ekspert?
FarmaPro ekspert je naziv, ki ga FarmaPro podeljuje vsem uporabnikom, ki do 31. januarja tekočega leta opravijo vsa brezplačna izobraževanja, objavljena v preteklem koledarskem letu. Nagrada za FarmaPro eksperte je 30 FarmaPro točk. Prav tako se ikona - naziv 'FarmaPro ekspert' uporabniku kaže na ekranu skozi celo naslednje leto.
Kako uspešno opravim izobraževanje?
Na koncu vsakega izobraževanja sledi Preverjanje znanja. Za uspešno opravljeno izobraževanje je potrebno doseči vsaj 60 % uspešnost.
Ali po uspešno opravljenem izobraževanju prejmem potrdilo oziroma certifikat?
Da. Certifikat o uspešno opravljenem izobraževanju najdete v zavihku Certifikati. Certifikat si lahko kadarkoli natisnete ali prenesete na lokalni disk.

Ne najdete odgovora?

Če zgoraj ne najdete odgovora na svoje vprašanje nas prosimo kontaktirajte. V najkrajšem možnem času vam z veseljem odgovorimo.

info@farmapro.si

Pišite nam in takoj ko bo mogoče vam odogovorimo.